Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, interviu înainte de Roma și Roland Garos - Sunt pregătită pentru orice

Doartenis
Simona Halep

Simona Halep se pregătește să debuteze la turneul de la Roma, care se va desfășura în perioada 13-19 mai. Sportiva din Constanța a pierdut finala de la Madrid, în fața jucătoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, dar a precizat că este optimistă înaintea următoarelor competiții potrivit mediafax

"În acest moment sunt mulțumită cu jocul meu, sunt fericită că am putut să trec cu bine peste turneul de la Madrid. A fost o săptămână dificilă acolo. Sunt încrezătoare și vom vedea ce va fi în următoarele săptămâni. Îmi place la Roma, îmi place la Roland Garros, dar eu sunt pregătită pentru orice", a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Norica Nicolai către Victor Ponta: Victore, la un moment erai mare fan Liviu Dragnea. Replică SPUMOASĂ a lui Ponta

În meciul de debut de la Roma, Simona Halep o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre cehoaicele Marketa Vondrousova și Barbora Strycova, în timp ce în optimile competiției ar putea da peste Daria Kasatkina sau Wang Qiang. În sferturi, Halep ar putea juca din nou contra Serenei Williams.

În semifinale, unele dintre cele mai periculoase adversare pot fi Naomi Osaka și Kiki Bertens, iar în finală Petra Kvitova, Karolina Pliskova și Elina Svitolina.

Fostul lider mondial a ajuns de două ori până în finala de la Roma, în 2017 și 2018, dar ambele au fost pierdute în fața tenismenei Elina Svitolina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.