Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep mai bifează o performanţă uriaşă: Un salt de cinci locuri în 'Porsche Race' o duce pentru a şase oară consecutiv la Turneul Campioanelor

Twitter
Simona Halep Wimbledon

Simona Halep a luat o opţiune serioasă pentru a şasea calificare consecutivă la Turneul Campioanelor, după victoria de la Wimbledon. Românca a debutat la WTA Finals în 2014, ajungând până în ultimul act, apoi a înregistrat alte trei prezenţe pe tablou.

În 2018, Simona a absentat de pe tablou din cauza unei accidentări, deşi era calificată pentru întrecerea de final de an. Eleva lui Daniel Dobre a făcut în această săptămână un salt de 5 poziţie în "Porsche Race", clasamentul punctelor pe 2019, graţie celor 2000 de puncte câştigate la Wimbledon, după finala câştigată cu 6-2, 6-2 în faţa Serenei Williams. Simona Halep ocupă acum locul secund, în urma australiencei Ashleigh Barty. Trei sportive se detaşează în clasament, cu peste 4.000 de puncte câştigate - Barty, Halep şi Karolina Pliskova.

Dacă la feminin putem vorbi, pentru moment, doar de favorite certe la calificarea la prima ediţie a Turneului Campioanelor organizată la Shenzhen, la masculin, în aceeaşi fază a sezonului, doi jucători şi-au asigurat deja matematic locul la Turneul Campionilor - este vorba despre Rafael Nadal, care şi-a obţinut biletul spre Londra cu victoria din sferturile Wimbledon 2019 şi de Novak Djokovic - calificat după cucerirea trofeului pe iarba londoneză. Locul 4 în cursa pentru Turneul Campioanelor la finalul lunii martie, Bianca Andreescu, reprezentanta de origine română a Canadei, a coborât pe locul 13 în Race, după ce a ratat, practic, sezoanele de zgură şi de iarbă, având un singur meci disputat după turneul de la Miami, din martie (prim tur la Roland Garros, urmat de abandon înaintea turului doi).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.