Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep nu scapă nici la Dubai de Garbine Muguruza, jucătoarea din Spania care a bătut-o în semifinală la Australian Open

captura TV
Simona Halep

Garbine Muguruza a acceptat invitaţia organizatorilor de a participa la turneul din Dubai. Simona Halep se poate duela din nou cu iberica, la doar trei săptămâni după ce a pierdut contra ei la în semifinala de la Australian Open, anunță MEDIAFAX.

Simona Halep poate da din nou peste Garbine Muguruza la primul turneu la care participă după Australian Open 2020. Iberica a acceptat invitaţia organizatorilor de la Dubai şi se alătură numelor importante care vor fi prezente la turneul Premier.

Citește și: Consilierul Olguței Vasilescu răstoarnă spusele ministrului Muncii: Se trimit deja de ani de zile

Halep are palmares negativ contra sportivei din Spania. Ultima înfrângere a venit în urmă cu doar două săptămâni, în semifinala de la Australian Open. Muguruza a jucat finala la Melbourne, dar s-a văzut învinsă de americanca Sofia Kenin.

În absenţa liderului mondial Ashleigh Barty, care s-a retras din cauza unei accidentări, Simona este principala favorită de la Dubai. Pe tabloul principal se vor mai afla belgianca Kim Clijsters, revenită în circuit după opt ani, Sofia Kenin, Elina Svitolina, Belinda Bencic sau Karolina Pliskova.

Citește și: Victor Ponta iese la rampă: `Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL”!

Competiția din Dubai va debuta săptămâna viitoare, iar tragerile la sorți vor avea loc în weekend.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.