Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep o va întâlni pe sportiva cehă Barbora Strycova, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan

Simona Halep

Simona Halep, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, miercuri, de la ora 06.00, cu sportiva cehă Barbora Strycova, locul 34 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, potrivit news.ro.

Întâlnirea este prima de pe arena centrală.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Halep conduce cu scorul de 5-1 în întâlnirile directe cu Strycova. Românca a câştigat ultimele cinci partide, cea mai recentă fiind anul acesta, în turul al doilea al turneului de la Indian Wells, scor 6-2, 6-4.

Simona Halep este direct acceptată în manşa a doua. Anul trecut, ea a fost învinsă în turul al doilea de Dominika Cibulkova din Slovacia, cu scorul de 6-0, 7-5.

Cel mai bun rezultat al fostului lider WTA este calificarea în semifinale, la ediţia 2016, fază în care a fost învinsă de Petra Kvitova din Cehia, cu 6-1, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.