Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, primele DECLARAȚII după ce a abandonat meciul de la China Open: Nu m-am putut mişca aşa cum trebuie, sunt foarte îngrijorată acum

halep

Accidentarea la spate cu care s-a ales la Wuhan nu-i dă pace Simonei Halep, iar liderul mondial e îngrijorat că problemele au reapărut. Imediat după ce s-a retras din meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la Beijing, Simona a vorbit despre problemele fizice cu care se confruntă, potrivit Mediafax.

Iniţial, Halep a crezut că tratamentul a funcţionat şi durerile au trecut, dar situaţia s-a schimbat începând de sâmbătă, 29 septembrie, cu o zi înaintea debutului în capitala Chinei. Acum, constănţencei nu-i mai rămâne de făcut decât să se întoarcă în România, să consulte un medic şi să spere că rezultatul RMN-ului o va ajuta să descopere provenienţa problemei: "Tratamentul la spate m-a ajutat, dar ieri am început să simt din nou durere. Nu m-am putut mişca aşa cum trebuie, sunt foarte îngrijorată acum! Îmi pare rău că nu am putut termina meciul. Nu ştiu exact ce este, voi merge acasă, voi face un RMN şi voi vedea", a declarat Halep, citată de WTA Insider.

Citește și Comisie de cercetare la unitatea militară unde un angajat al MApN a fost găsit împușcat: Ultimul control psihologic, în luna iulie

Următorul turneu la care va participa Simona se va juca la Moscova, în sală, între 15 şi 20 octombrie şi va reprezenta ultimul antrenament înaintea Turneului Campioanelor, competiţie la care românca s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.