Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep renunţă la vacanţă pentru un turneu de cinci stele

simona halep

Simona Halep e foarte aproape de a lua o decizie fără precedent. Ar putea renunţa la vacanţă pentru a participa la un turneu, alături de cele mai mari nume din tenis.

A doua jucătoare a lumii a anunţat că va participa la următorul turneu, la începutul lunii ianuarie, la Sydney, dar planurile jucătoarei noastre s-ar putea schimba. Românca de 24 de ani ar putea participa luna viitoare la o competiţie, unde vor fi prezente cele mai mari nume ale tenisului masculin şi feminin.

Organizatorii turneului International Premier Tennis League negociază cu Halep prezenţa acesteia la întrecerea care se va disputa între 2 şi 20 decembrie. De asemenea, Stanislas Wawrinka este celălalt nume important pe care vor să îl convingă să ia startul la a doua ediţie a întrecerii.

Competiţia se va desfăşura în Singapore, Dubai şi India, iar la start se află cinci echipe, formate fiecare din jucători şi jucătoare de simplu şi de dublu, dar care au în componenţă şi o legendă.

Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Serena williams, Maria Sharapova, Ana Ivanovic, Agnieszka Radwanska, Belinda Bencic, Goran Ivanisevic sau Marat Safin sunt o parte dintre numele care vor face parte din întrecere.

Echipa care va câştiga turneul îşi va adjudeca şi un cec de 1,5 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.