Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep revine la vechea 'dragoste': Semnează pentru DOUĂ MILIOANE de euro

AP
simona halep

Simona Halep a produs o premieră istorică nedorită în istoria tenisului din epoca open! Este primul lider mondial care nu are sponsor principal. Românca a câștigat și un turneu din această postură, lucru de neimaginat la acest nivel.

Halep a renunțat la parteneriatul cu Adidas, compania care îi dădea doar un milion de euro anual. Adidas a refuzat să îi ofere un contract mai mare, din cauză că Halep nu este suficient de atrăgătoare pentru fani. Însă, situația se va schimba, conform unor surse, chiar în această săptămână, până la Australian Open.

Citește și: EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

Site-ul ubitennis.com anunță că Halep e aproape să revină la vechiul sponsor, francezii de la Lacoste, care îi vor plăti suma cerută - 2 milioane de euro, plus bonusuri. Halep a mai fost sponsorizată de Lacoste, până în 2014.

Francezii de la Lacoste s-au despărțit recent de Alize Cornet, cu scandal chiar. Aceasta a postat, pe Twitter, un mesaj rar împotriva producătorului francez de echipament sportv. "Lacoste îl plătesc degeaba pe Djokovic cu o mulțime de bani. N-a mai jucat de aproape un an. Nu are logică", a scris franțuzoaica.

Citește și: Un lider PSD din teritoriu anunță: „Mergem cu Firea la prezidențiale!” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.