Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne, dar spune că a ajutat-o mult meciul de dublu jucat acum două zile

Twitter/ WTA
Simona Halep

Simona Halep a declarat, marţi, după calificarea în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne, la simplu, că a ajutat-o mult faptul că în urmă cu două zile a jucat şi la dublu, anunță news.ro.

“M-am simţit foarte bine, am simţit mingea. Meciul de dublu pe care l-am jucat m-a ajutat mult pentru astăzi”, a spus Halep, potrivit wtatennis.com.

Citește și: Rareș Bogdan surprinde! Reacție legată de principalul rival

Ea a menţionat că următorul său meci, cu Polona Hercog, va fi unul dificil. “A jucat foarte bine anul acesta. Când am jucat la Miami, a fost un meci dificil şi lung. Mă aştept să fie din nou un meci dificil, dar sper că topspin-ul ei nu este atât de periculos pe iarbă cum este pe hard”.

Citește și: Antenele mută în forță! Cine vine la conducere, începând cu această lună

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 29 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne. Halep va evolua în faza următoare cu slovena Polona Hercog, locul 60 WTA, venită din calificări, care a trecut de franţuzoaica Pauline Parmentier, locul 82 WTA, prezentă pe tablou ca lucky loser, cu 2-6, 6-2, 7-6 (4), după două ore şi cinci minute de joc.

Citește și: Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o .

La dublu, perechea Simona Halep/Raluca Olaru s-a calificat, duminică, în sferturi, trecând în runda inaugurală de echipa favorită principală, Gabriela Dabrowski/Yifan Xu (Canada/China), scor 7-6 (5), 7-5, într-o oră şi 34 de minute. Halep şi Olaru vor întâlni în turul următor perechea Alicja Rosolska/Zhaoxuan Yang (Polonia/China).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.