Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep s-a calificat în sferturile de la Indian Wells: A trecut de chinezoiaca Qiang Wang în două seturi, după intervenția lui Darren Cahill

Telekomsport.ro
Halep Simona

Simona Halep, locul I WTA, a eliminat-o pe chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. A fost 7-5, 6-1, în meciul care a dus-o pe Halep în sferturile turneului american. Totodată, a fost prima întâlnire a celor două.

Halep a avut emoții doar în primul set, în care a fost și condusă și în care a pierdut și două game-uri pe propriul serviciu. În plus, ea a avut nevoie de sfaturile lui Darren Cahill, căruia i-a cerut să coboare din lojă, la scorul de 5-4 pentru chinezoiacă, pentru a o ajuta, pe teren. De acolo, au urmat 5 game-uri consecutive pentru liderul mondial.

Citește și: Plecare la PACHET de la HotNews! Cei mai importanți oameni PĂRĂSESC redacția

Halep nu a făcut un meci grozav în primul set, care a fost echilibrat pentru că românca a greşit mult (19 erori neforţate, faţă de 18 Wang), nu pentru că adversara ar fi surprins-o în vreun fel. Wang a dat mingea înapoi, uneori sub un unghi mai dificil, alteori a trimis lung, către linia de fund a terenului, dar nu de nereturnat. Nervoasă, grăbită, Halep a fost darnică, a oferit cadouri multe, care au ţinut-o aproape pe chinezoaică. Liderul WTA i-a cerut sfatul lui Cahill, care i-a atras atenţia asupra greşelilor neforţate şi asupra nerăbdării afişate. Halep a înţeles mesajul şi jocul ei s-a schimbat cu 180 de grade, evoluând dezinvolt, precis, în stil de campioană, cu doar opt greşeli neforţate în setul secund.

Setul I a avut trei părţi diferite. Una, în care cele două jucătoare şi-au fructificat serviciul, până la 2-2, a doua, în care niciuna nu a făcut-o, până la 4-4, şi sprintul final al Simonei Halep.

Citește și: Schimbare la vârful piramidei! Cine a devenit cel mai mare angajator din privat – Peste 1.000 de posturi, scoase la concurs în 2018

La 4-5, fără break avans, Halep l-a chemat pe Cahill, iar acesta şi-a calmat eleva, care a câştigat apoi următoarele şase ghemuri la rând, nouă din următoarele zece. După trei dintre ele, Halep a luat primul set, cu 7-5, după 45 de minute. Ultimul ghem al setului a fost unul "made by Halep", cu abia a patra minge de set fructificată şi cu o minge de break salvată.

Setul secund a însemnat pentru Wang doar un ghem, rebreak, la 0-3. Halep s-a impus cu 6-1, după 75 de minute de joc.

Citește și: Atenție! Toți proprietarii acestor mașini sunt vizați! Sute de mii de astfel de modele, RECHEMATE în service .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.