Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep s-a EMOȚIONAT la Cotroceni: Este mai greu decât finala de la Wimbledon/ Sunt mândră că sunt româncă

Inquam Photos / Octav Ganea
Simona Halep Iohannis decorare

Ceremonia de decorare a Simonei Halep a început, luni, la Palatul Cotroceni. Sportiva primește Ordinul „Steaua României”, în grad de Cavaler. Președintele Klaus Iohannis o felicită, la ora transmiterii acestei știri, pe Simona Halep, pentru performanța de care a dat dovadă.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Ceremonia a început la ora 12:00.

Avem în fața noastră o mare campioană care a oferit românilor nu doar momente de bucurie, ci și un exemplu de prețuit. Vă felicit din toată inima”, a declarat Klaus Iohannis, la începutul ceremoniei, după intonarea imnului național.

"Este o mare onoare și o prețuire față de munca mea. Sper ca prin acetse rezultate să inspir copiii, să le inspir dorința de a practica acest sport care te ajută și în dezoltarea personală. Vreau să le mulțumesc părinților mei și antrenorilor mei pentru că au construit această casă a carierei mele, de acceea am ajuns la cel mai înalt nivel.

Românilor de pretutindeni care mă susțin necondiționat când joc în oroce țartă cel mai mult le mulțumesc pentru energia pozitivă. Sunt mândră că sunt româncă oriunde merg. Vă mulțumesc și sunt foarte emoționată Este mai greu decât finala de la Wimbledon", a declarat Simona Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.