Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep s-a ÎMBOGĂȚIT în ultimul an: Este pe locul 4 în ierarhia Forbes a celor mai bine plătite sportive

Instagram
Simona Halep

Simona Halep ocupă poziţia a patra în clasamentul celor mai bine plătite sportive în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, anunţat de Forbes. Lider în ierarhie este japoneza Naomi Osaka, anunță news.ro.

Halep a obţinut în intervalul luat în calcul 10,9 milioane de dolari, sumă din care 6,9 milioane sunt premiile, iar 4 milioane bani din contractele de sponsorizare. Printre sponsorii lui Halep se numără Nike, Wilson, Hublot şi Avon.

Citește și: Gabriela Firea, către Orban: ‘Ceea ce ați făcut azi, se numește abuz de putere’

Prima poziţie în clasament este ocupată de Naomi Osaka, cu 37,4 milioane de dolari (3,4 milioane de dolari premii, 34 de milioane din contracte de sponsorizare).

Serena Williams se află pe poziţia a doua, cu 36 de milioane de dolari (premii – 4 imlioane, contracte de sponsorizare – 32 de milioane).

Locul trei este ocupat de Ashleigh Barty, cu 13,1 milioane de dolari (premii – 10,1 milioane de dolari, contracte – 3 milioane).

Bianca Andreescu, ocupanta locului cinci, a obţinut într-un an 8,9 milioane de dolari (premii – 4,9 milioane de dolari, contracte de sponsorizare – 4 milioane).

Citește și: Anunț neașteptat! Ce premier va pune PSD după moţiune

Top 10 este completat de Garbine Muguruza (6,6 milioane de dolari), Elina Svitolina (6,4 milioane de dolari), Sofia Kenin (5,8 milioane de dolari), Angelique Kerber (5,3 milioane de dolari), toate jucătoare de tenis, şi fotbalista Alex Morgan (4,6 milioane de dolari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.