Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după ce a spulberat-o pe Saisai Zheng: 'Mă simt ca acasă aici'

WTA tour
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Madrid, după ce a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Saisai Zheng din China, locul 57 WTA.

”A fost din nou un meci bun. A fost aproape la fel (n.r. - precum cel din primul tur), dar am fost concentrată cu adevărat în ultimul ghem şi am vrut să-l termin. Cred că ea a jucat foarte bine în setul al doilea. E o victorie mare şi sunt foarte fericită de asta. Mă simt ca acasă când joc aici şi e întotdeauna o plăcere să revin mereu la Madrid, la Caja Magica. Mă bucur de timpul petrecut aici, am oameni frumoşi în jurul meu, care mă susţin, deci este foarte bine să fiu aici.”, a declarat Simona Halep imediat după meci.

Citește și: Simona Halep îi ia banii lui Ion Țirian: S-a calificat în optimi, după un set la ZERO

Românca şi-a asigurat un cec de 34.048 euro şi 120 de puncte WTA.

Halep este la a treia victorie în tot atâtea meciuri cu Zheng (27 ani, 57 WTA), după ce în 2015 se impunea în semifinale la Shenzhen, cu 6-2, 6-3, iar în 2018 câştiga în turul al doilea la Wimbledon, cu 7-5, 6-0.

În turul al treilea, Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre belgianca Elise Mertens (cap de serie numărul 13) şi kazaha Elena Rîbakina.

Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2017, dar a disputat şi alte două finale, una pierdută în 2014 în faţa rusoaicei Maria Şarapova şi alta în 2019, cedată în faţa olandezei Kiki Bertens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.