Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep spune ce ARME are în 2018: 'Încerc să fiu agresivă, să termin punctele mai repede, să fac puncte direct câștigătoare. Serviciul cred că e mai bun'

Twitter
halep doha echipament nike

Simona Halep a reuşit calificarea în sferturile de finală de la Doha după ce a învins-o pe Anastasija Sevastova cu 6-4, 6-3. Halep continuă parcursul excelent din acest an, precum și cursa pentru revenirea pe primul loc în topul WTA. La finalul meciului, Halep s-a decis să spună totul.  "Am avut în minte că trebuie să fiu agresivă și că trebuie să joc jocul meu cel nou", spune jucătoarea din România, care a oferit și detalii despre schimbările pe care le-a adus în evoluțiile ei în 2018. Agresivitatea, serviciul solid și răbdarea cu care își construiește punctele sunt marile sale îmbunătățiri.

Citește și: Ministrul Eugen Teodorovici, schimbare RADICALĂ! Cum vrea să EVITE o RISIPĂ anuală de ZECE milioane de euro

"A fost un meci destul de dificil, chiar dacă am câștigat în două seturi. Este mereu greu să joc contra ei, chiar am jucat de multe ori până acum, însă am avut în minte că trebuie să fiu agresivă și că trebuie să joc jocul meu cel nou, dacă pot să spun așa, cel din Melbourne", a spus Simona Halep, conform Digi Sport.

Citește și: Ce meserie BĂNOASĂ are Andreea Cosma și cui i-a DONAT un apartament

Rugată să își descrie "noul joc", jucătoarea din România a răspuns: "Încerc să fiu agresivă, să termin punctele mai repede, să fac puncte direct câștigătoare. Serviciul cred că acum e mult mai solid, mult mai bun. Am început să încurc foarte mult cu dreapta, să îmi pregătesc punctul și după aceea să finalizez. Acesta e noul meu joc". "Am încredere când joc cu ea (n.r. cu Sevastova), pentru că am câștigat toate meciurile directe de până acum. Cum am spus, e mereu dificil, are un joc destul de drept, unghiurile sunt destul de periculoase și trebuie să fiu foarte atentă. Pune multe scurte. Azi nu au fost așa de multe, dar a contat că le-am ajuns pe toate, chiar dacă anumite puncte nu le-am câștigat. Mingea de meci a fost foarte frumoasă și chiar mi-a plăcut mult", a mai spus jucătoarea de pe locul 2 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.