Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep UIMEȘTE lumea tenisului: Ce a spus înainte de meciul cu Elina Svitolina / VIDEO

simona halep

Acesta este anunţul Simonei Halep pe care-l aştepta toată lumea. Chinuită de accidentarea la gleznă pe care a suferit-o în finala de la Roma, românca a strâns din dinţi şi a reuşit un Roland Garros de excepţie până acum. Întrebată despre accidentare după meciul câştigat în faţa Carlei Suarez Navarro, Simona a dat un răspuns de mare campioană.

Citește și: BOMBĂ PRO TV anunță că Gigi Becali nu mai merge la TAS

"Emotii? Accidentare? Nici nu ma mai gandesc la asa ceva! Nu am asta in minte! Am lasat emotiile deoparte. Ma simt bine, sunt increzatoare. Am inceput turneul destul de bine si joc tot mai bine pe zi ce trece. Abia astept meciul urmator. Da, inca ma mai doare glezna, dar incerc sa nu ma gandesc la asta in timpul meciului. Pot sa alerg fara probleme, deci nu pot sa spun ca nu ma deranjeaza. Abia astept sa atac a doua saptamana de la Roland Garros", a spus Simona, conform ziare.com. Apoi, Simona a tras concluzia despre meciul cu Suarez Navarro. "Cred ca am facut cel mai bun meci al meu din acest an", a adaugat Simona.

Citește și: UMILINȚĂ e numele tău: Ce a făcut Simona Halep la Roland Garros, cu Carla Suarez Navarro

Simona e exxtrem de încrezătoarea înaintea sfertului cu Elina Svitolina. "Sunt încrezătoare, fiecare meci e dificil. Voi înfrunta o jucătoare bună, care a jucat foarte bine anul acesta, dar am nevoit să joc din nou cu ea. Am pierdut finală cu ea accidentată, am şansa să joc din nou. Dacă o fi să mă opresc în sferturi, să mă bată ea, dacă poate, că eu nu o să pierd.

Citește și: VIDEO ȘOCANT Un român l-a RUPT ÎN BĂTAIE pe un terorist din atentatul din Londra: I-am dat un basket de l-am zăpăcit! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa’!

Sângele este răspunsul. Nu mi-a spus nimeni să fiu aşa, aşa m-am născut, cu acest foc în mine. Încerc să iau lucruri şi de la alţi oameni, de la Darren, de exemplu, că el este foarte relaxat. Nu am simţit presiune mental. Sunt destul de motivată, mi-a părut rău de meciul de la Roma. Joacă un tenis foarte bun, are multe titluri câştigate. dar şi eu încredere că pot juca un tenis destul de bun ca să pot să câştig. Până la 5-2 a fost destul de bine, cred că voi începe la fel. Vom munci toate pentru a câştiga acest turneu. Sunt departe de a mă gândi la titlu, sunt în sferturi şi urmează meciuri grele", a mai spus Halep.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.