Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep va participa la turneul VTB Kremlin Cup

simona halep bucurie victorie

Site-ul oficial al turneului din Moscova, VTB Kremlin Cup, a anunțat că liderul WTA, Simona Halep, va participa la competiția, care se va desfășura în perioada 15-20 octombrie și care are premii în valoare de 932.866 dolari, scrie Mediafax.

"Primul meu titlul l-am câștigat în Moscova, în anul 2013, iar acest turneu are un loc special în inima mea. Sunt nerăbdătoare să particip din nou la această competiție în fața acelor fani minunați", au fost cuvintele Simonei Halep, potrivit anunțului făcut de organizatorii turneului VTB Kremlin Cup.

Alexei Selivanenko, directorul turneului feminin, care va avea loc chiar înainte de Turneul Campioanelor de la Singapore, a precizat că Moscova este un oraș care-i priește Simonei și că sentimentele de afecțiune sunt reciproce. ”Vom fi foarte fericiți să o întâmpinăm pe Simona la Moscova. Pentru ea a devenit deja tradiție să obțină rezultate remarcabile în orașul nostru. Ne reamintim nu numai de faptul că a câștigat turneul, Cupa Kremlinului, în 2013, dar a câștigat aici, la Moscova, și campionatul european U16. Tenisul din Moscova îi priește Simonei Halep”, a spus Selivanenko.

Citește și: Karolina Pliskova: 'Simona a fost în spatele meu, dar acum este cea mai constantă jucătoare din tot circuitul'

Halep are acum peste 2.500 de puncte în plus faţă de următoarea clasată, daneza Caroline Wozniacki, şi aproape 2.800 faţă de ocupanta locului al treilea, germanca Angelique Kerber.

Halep a ajuns la 47 de săptămâni în fruntea ierarhiei mondiale şi ocupă locul 11 într-un clasament all-time, apropiindu-se şi mai mult de belarusa Victoria Azarenka, aflată pe 10, cu 51 de săptămâni pe prima poziţie a clasamentului WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.