Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep - Venus Williams, o confruntare de cinci stele! Ce spune românca despre adversara sa înainte de duel

Doartenis
Simona Halep

Simona Halep a declarat, duminică, după victoria din turul al treilea al Miami Open, cu Polona Hercog, că este pregătită şi motivată să o înfrunte pe Venus Williams, în optimile de finală ale competiţiei.

"Este întotdeauna dificil împotriva lui Venus. Nu o să spun că o să fie uşor pentru că am câştigat ultimele trei meciuri cu ea. Voi fi motivată, voi fi pregătită să joc. Sper că voi fi sută la sută mâine (n.r. - azi)", a spus românca, potrivit news.ro.

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, luni, nu înainte de ora 22.00, cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Revine Gigi Becali în politică?

Partida este a treia de pe arena centrală, după un meci feminin, Petra Kvitova - Caroline Garcia, care începe la ora 18.00, şi altul masculin, Roger Federer - Filip Krajinovici.

Venus Williams şi Simona Halep sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei confruntări.

Simona Halep s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2.

Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al AusOpen, din acest an, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.