Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, veste EXTRAORDINARĂ din Dubai

simona halep

Simona Halep încheie luna februarie pe locul 4 în clasamentul mondial! Româna își păstrează poziția după ce poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-2, de americanca de 17 ani Catherine Bellis, locul 70 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, ratând posibilitatea de urca pe locul 4 WTA, ocupat acum de Simona Halep.

În faţa favoritei numărul 4, în vârstă de 27 de ani, Bellis a obţinut cel mai important succes din carieră, după un meci care a durat o oră şi 52 de minute, potrivit Romaniatv.net.

Citește și: Cluburile cu datorii vor fi retrogradate direct în Liga a III-a: Când intră în vigoare modificarea

Anterior eliminării jucătoarei poloneze Agnieszka Radwanska, Simona Halep a profitat de eliminarea încă din turul doi a Dominikăi Cibulkova, dar şi a lui Garbine Muguruza, jucătoare care, de asemenea, ar fi putut s-o depăşească în ierarhia WTA.

Simona Halep nu participă la competiţii în această lună din cauza unei accidentări la genunchi. Simona Halep ar urma să revină pe teren la Indian Wells, competiţie Premier Mandatory care începe în 8 martie. Halep va ajunge tot pe locul 4 WTA în California, unde are de apărat un sfert de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.