Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep vrea răsturnarea conducerilor ATP și WTA cerută de Roger Federer: 'Nu eşti singurul'

federer halep

Simona Halep s-a declarat de acord cu schimbarea sugerată de Roger Federer la nivelul forurilor care conduc circuitul masculin şi pe cel feminin.

„Întreb.....sunt singurul care se gândeşte că acum este momentul ca tenisul masculin şi feminin să se unească şi să devină un tot?", a scris Roger Federer, după care a adăugat: „Îmi imaginez o fuziune între WTA şi ATP”.

Citește și: Se impune în România! După 15 mai, toată lumea va trebui să facă asta

Simona Halep a reacţionat cu mesajul: “Nu eşti singurul”.

Elvețianul a precizat că nu se referă la schimbări în meciurile de tenis, ci la formarea unei singure asociaţii, din cele două, ATP şi WTA.

Citește și: Document. În timpul stării de urgență, Monica Anisie a emis un Ordin care îi vizează pe copiii din mediul preuniversitar! Șefa Educației, măsuri în privința învățământului on-line

„Este atât de confuz pentru fani pentru că există sisteme diferite de clasament, logo-uri, pagini oficiale şi categorii de turnee diferite”, a mai notat eleveţianul, care a spus că deşi trebuia să se fi făcut până acum fuziunea, această situaţie, pandemia de coronavirus, ar putea fi momentul perfect.

„Acestea sunt momente grele pentru fiecare sport şi putem ieşi din asta cu două asociaţii slăbite sau cu una mai puternică”, a adăugat tenismenul.

Citește și: Lovitură pentru Orban! E chemat să dea raportul în fața Senatului

Şi Billie Jean King vrea o astfel de schimbare: “Sunt de acord. Şi am spus asta încă din anii ’70. O voce, feminin şi masculin împreună, este de mult timp viziunea mea pentru tenis. WTA singură a fost mereu Planul B. Mă bucur că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Să o facem”.

În schimb, Nick Kyrgios a reacţionat scurt: “Da”.

Citește și: Se impune în România! După 15 mai, toată lumea va trebui să facă asta

Declaraţiile câştigătorului a 20 de titluri de Mare Şlem vin după ce ATP, WTA, ITF, Grand Slam şi jucătorii s-au unit pentru a crea un fond de 6 milioane de dolari pentru ajutorarea jucătorilor mai slab clasaţi şi aflaţi în dificultate financiară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.