Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep vrea să câștige turneul organizat de Ion Țiriac la Madrid: 'Indiferent de condiţii, aici este foarte bine'

WTA tour
Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a subliniat joi, în cursul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o la Madrid, că nu este "deloc uşor" să participi la competiţii în această perioadă dificilă, în care sunt impuse numeroase restricţii din cauza pandemiei de coronavirus, dar este este foarte mulţumită că turneele se pot desfăşura chiar şi în aceste condiţii, arată Agerpres.

"Da, nu este deloc uşor. Este greu să fii într-o bulă în fiecare săptămână. Dar trebuie să fim recunoscători pentru faptul că se desfăşoară aceste turnee. De fapt, este un privilegiu să joci în aceste vremuri, în aceste momente grele prin care trecem", a declarat Halep.

"Cred că tuturor le este puţin mai greu să rămână la hotel. Dar este în regulă. Cred că se va reveni la normal în curând. Au trecut câţiva ani de când nu am simţit presiune, presiune negativă. Însă în aceste vremuri este cam greu să stai în hotel şi să vii doar pe teren. Nu te poţi relaxa în oraş, aşa cum am făcut-o înainte. Dar da, aşa cum am spus, este un privilegiu să putem juca aceste turnee mari. Aici va fi cam aglomerat, după cum am auzit. Va fi frumos. Indiferent de condiţii, aici este foarte bine", a mai spus jucătoarea română.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Simona Halep, în vârstă de 29 ani, speră să cucerească al treilea său titlu pe zgura de la Madrid, unde s-a mai impus la ediţiile din 2016 şi 2017. Ea va debuta la turneul organizat de Ion Ţiriac împotriva unei jucătoare spaniole, Sara Sorribes Tormo (24 ani, 46 WTA), pe care a învins-o anul trecut în primul tur la Roland Garros, cu 6-4, 6-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.