Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep este șocată de pandemie: 'Nici în cel mai negru vis al meu nu mi-am imaginat...'

simona halep infrangere nervi

Simona Halep este șocată de epidemia de coronavirus și spune că nici în cel mai negru vis nu și-a imaginat că globul poate să se oprească, așa, deodată. Fostul lider mondial s-a autoizolat de la începutul lunii martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Simona Halep şi-a luat toate măsurile de precauţie de la începutul epidemiei de coronavirus. Jucătoarea de tenis s-a autoizolat la domiciliu şi a respectat toate regulile date de autorităţi în privinţa limitării răspândirii virusului.

Citește și: CTP comentează mesajul lui Iohannis de Paște: 'E o modalitate de comunicare pe care președintele a învățat-o'

Fostul lider mondial a declarat că situaţia prin care trece omenirea i se pare de „domeniul fantasticului”.

„Eu m-am autoizolat complet, mă mai duc la părinţii mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa deodată. Pentru mine este un şoc, sunt destul de tânără şi nu am prins multe greutăţi, dar aşa ceva este de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil”, a spus Simona Halep în emisiunea Garantat 100%, de la TVR1, potrivit Mediafax.ro.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon, câştigat de Simona anul trecut, a fost anulat în acest an. Halep va rămâne deţinătoarea titlului până în 2021 când va trebui să-şi apere trofeul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.