Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simone Inzaghi are COVID-19

www.digisport.ro
Simone Inzaghi

Soţia antrenorului Simone Inzaghi (Lazio Roma) a dezvăluit că întreaga ei familie a intrat în izolare din cauza unor teste pozitive la noul coronavirus, în timp ce clubul din Serie A a confirmat miercuri că un membru al staff-ului său tehnic a fost infectat, transmite Reuters.

Gaia Inzaghi a scris pe reţelele de socializare că întreaga ei familie a fost testată pozitiv după o serie de teste efectuate acasă, iar acum se află în izolare conform protocoalelor sanitare.

Lazio a anunţat într-un comunicat că un membru al corpului tehnic a fost infectat cu noul coronavirus după efectuarea unor teste private în familia lui.

Inzaghi a condus Lazio la ultimul meci cu Spezia (2-1), desfăşurat sâmbătă, iar următoarea partidă este prevăzută duminică împotriva lui Hellas Verona.

Recent, fundaşul român Ştefan Radu a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio Roma, 402 prezenţe în tricoul echipei, depăşind recordul lui Giuseppe Favalli. Radu, care are 34 de ani, joacă din ianuarie 2008 la Lazio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.