Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simone Inzaghi o ironizează pe Steaua: Lazio trebuie să încerce să ajungă cât mai departe. Ar fi fost păcat să fim eliminaţi în 16-imi de Steaua, cu tot respect

www.digisport.ro
Simone Inzaghi

Tehnicianul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a declarat joi seară, după meciul cu FCSB, scor 5-1, că formaţia sa trebuie să încerce să ajungă cât mai departe în Liga Europa şi că le-a amintit jucătorilor săi de sacrificiile făcute anul trecut. Ar fi fost păcat ca Lazio să fie eliminată în 16-imi de FCSB, a adăugat Inzaghi.

“Lazio este mai bună atunci când ne concentrăm, când suntem lucii şi în această seară de exemplu a evoluat Patric, care nu jucase de mai mult de o lună, şi a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Eu nu trec cu vederea pe nimeni. Sunt atent la antrenamente şi el a profitat de şansa pe care a avut-o. Lazio trebuie să încerce să ajungă cât mai departe posibil. Le-am amintit astăzi băieţilor de anul trecut, de unde am plecat, câte sacrificii am făcut pentru Liga Europa şi ar fi fost păcat să fim eliminaţi în 16-imi de Steaua, cu tot respectul pentru ei”, a spus Inzaghi la Sky Sport, potrivit tuttomercatoweb.com.

Inzaghi a precizat că a intenţionat să îl înlocuiască pe Ciro Immobile, cel care a marcat trei goluri împotriva FCSB. “Am vrut să îl înlocuiesc pentru a-l introduce pe Caicedo, dar apoi l-am schimbat pe Felipe Anderson, care avea ceva crampe. Ciro trebuie să continue la fel”.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0. Golurile au fost marcate de Immobile '7, '43, '71, Bastos '35 şi Anderson '51 pentru Lazio, respectiv Gnohere '81 pentru FCSB, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.