Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliștii din poliție, după ce procurorii l-au eliberat pe bucureșteanul care a atacat, cu iubita, un șofer: Exprimați-vă voi opinia, din societatea civilă

Facebook
agresor trafic bucuresti

Bărbatul care a atacat un șofer cu o crosă de golf a fost plasat sub control judiciar. Incidentul s-a produs duminică pe o stradă din București, iar agresorul a fost identificat marți. Polițiștii o caută și pe însoțitoarea agresorului.

Procurorii au decis miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile pe bărbatul care duminică a atacat un șofer cu o crosă de golf.

Citește și: VIDEO Procurorii au făcut 'DREPTATE': Bărbatul care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost eliberat

Sindicaliștii din poliție sunt dezamăgiți de decizia luată de procurori. ”Asta înseamnă că între o cafea și un brunch pe terasele din Herăstrău, va trece 2 minute și pe la poliție, o dată la câteva zile, să semneze "de prezență".”, scriu cei de la Sindicatul Europol.

”Agresorul din trafic a fost eliberat

Procurorii nu au mai mers pe propunerea de arestare preventivă a bărbatului care și-a făcut singur legea prin traficul din București, ci au optat pentru aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Asta înseamnă că între o cafea și un brunch pe terasele din Herăstrău, va trece 2 minute și pe la poliție, o dată la câteva zile, să semneze "de prezență".

Mai departe exprimați-vă voi opinia, cei din societatea civilă, dacă această măsură este suficientă în raport cu agresivitatea și violența cu care a acționat acest veritabil "bombardier" al zilelor noastre.

P. S. Partenera sa care a ieșit cu maceta la atac este în continuare de negăsit.”, este mesajul Sindicatului Europol.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.