Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliștii din Poliție ÎL URECHEAZĂ pe Cîțu, după ce un coleg de-al lor a fost TĂIAT cu un cuțit în secția de poliție

politia controale razie

Polițiștii sunt întotdeauna supuși riscului de a nu se mai întoarce acasă, spun sindicaliștii de la Europol, după ce un polițist a fost înjunghiat în Secția 9 din Capitală, în timp ce agresorul filma atacul. „Poate vede și domnul Cîțu”, spun sindicaliștii.

Bărbatul care l-a înjunghiat pe polițistul de la Secția 9 din Capitală a filmat atacul, conform Mediafax.

Citește și: Andrei Caramitru, despre cei care REFUZĂ vaccinarea: Să li se dea făină, ulei și 50 de lei și UITĂ TOT

„. Acesta este filmul unde colegul nostru din cadrul Secției 9 Poliție București a fost înjunghiat aseară (joi seara – n.r.) în timp ce se afla în serviciu de către un cetățean certat cu legea. Acesta fără nicio jenă, îl înjunghie direct în picior spunându-i . Cam asta înseamnă munca de poliție, acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii care pleacă la serviciu și nu știu dacă se mai întorc acasă la familie, acestea reprezintă imaginile din activitatea de zi cu zi a Poliției Române. Poate le vede și domnul Cîțu!”, scriu sindicaliștii Europol.

Atacul s-a produs în noaptea de joi spre vineri la Secția 9 Poliție din București. Agresorul este un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov. El a intrat în curtea secției de Poliție și, cu un cuțit, l-a atacat pe polițistul care făcea controlul accesului în sediul subunității.

Polițistul a fost rănit la un picior, dar, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat. Ulterior, polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut de polițiștii care au început cercetările într-un dosar penal de ultraj. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.