Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliștii din Poliție SCHIMBĂ TACTICA: negocieri cu europarlamentarii pentru salarii de 1500 de euro pentru polițiști

enational.ro
politia romana

Meseria de polițist vine cu o serie de riscuri pentru care cei care o practică ar trebui să fie răsplătiți ca la carte, cu salarii de nu mai puțin de 1.500 de lei. E greu însă de crezut că o asemenea politică va fi instituită de actualul guvern, care are de gând să crească vârsta la care se pensionează oamenii legii.

Citește și: RETROSPECTIVĂ 2019 Marea controversă a anului: OUG 114. Efectele care rămân și după abrogare

SNPPC nu se lasă și anunță "Cu ocazia recentei conferințe pe teme polițienești, organizată la Bruxelles, de Andrey Slabakov, membru al Parlamentului European din partea Bulgariei, precum și de partenerii noștri tradiționali - Federația Sindicatelor Angajaților din Ministerul de Interne al R. Bulgaria (din cadrul EPU - European Police Union, al cărei membru fondator suntem), președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, și trezorierul general, Claudiu Staicu, au adus în atenția europarlamentarilor inclusiv problema salarizării polițiștilor, alături de necesitatea dotării corespunzătoare, a pregătirii și a echipamentului specific".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.