Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliştii din transportul feroviar participă, pentru a doua zi consecutiv, la protest în faţa Ministerului Transporturilor

protest cfr

Sindicaliştii din transportul feroviar urmează să participe, marţi, pentru a doua zi consecutiv, la un miting de protest în faţa Ministerului Transporturilor, faţă de situaţia în care se află în prezent întregul sistem de transport feroviar de stat şi mai ales compania CFR Călători, potrivit Agerpres.

Principalele revendicări ale sindicaliştilor sunt lipsa materialului rulant, subfinanţarea companiei CFR Călători şi statutul personalului feroviar, dar şi reunificarea celor trei companii feroviare de stat.

Citește și: Caz ȘOCANT la Bistrița: o tânără de 24 de ani s-a stropit cu benzină și și-a dat foc

Protestul este organizat de Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România (FSTFR), Federaţia Mecanicilor de Locomotivă (FMLR), Federaţia Naţională Drum de Fier (FNDF), Uniunea Spitalelor CFR şi alte sindicate din Alianţa Federaţiilor Tehnice Feroviare (AFTF). 

În programul de proteste de stradă stabilit de sindicalişti este luat în calcul un alt miting pentru miercuri, în faţa Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.