Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliștii Europol au luat foc după demararea unor ACHIZIȚII în poliție: O să vedem VIDANJE cu girofar pe strasă

Mii de polițiști din România muncesc în condiții greu de imaginat pentru secolul nostru. Oamenii legii din sute de secții de poliție din mediul rural își desfășoară activitatea în unități fără apă potabilă și fără toalete. Actualul guvern vrea să rezolve problema în termen cât mai scurt, însă soluția, una destul de costisitoare, nu este pe placul sindicaliștilor de la Europol.

"Cine a spus că nu se mișcă lucrurile în MAI?!

În cel mai scurt timp veți vedea pe lângă cireșii din spatele postului de poliție, cele mai performante toalete „ecologice” vidanjabile, dotate cu plasă anti insecte.

Este ultima intenție de achiziție a Poliției Române pentru a rezolva problema celor aproximativ 1500 de structuri de poliție care nu au deloc WC sau daca au, acesta este reprezentat de o gaură în pământ la umbra unui pom.

Fiecare IPJ din țară a lansat astfel de anunțuri de achiziție, fără însă să știm cum va fi rezolvată problema apei curente, a mentenanței și igienizării acestor toalete sau dacă vom ajunge să vedem pe străzi și vreo vidanjă cu girofar care se va plimba pe la posturile de poliție. Costul estimat este de aproximativ 1900 lei pentru o astfel de toaletă.

Așadar un lucru este cert, WC-ul clasic, pe model de lemn, va fi înlocuit cu WC-ul din plastic, dar în continuare după folosirea lui, nu se știe prin care șanț va trebui sa te speli pe mână", a scris Europol pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.