Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicalistul Surugiu SARE ÎN APĂRAREA mascaților - NU ei au greșit adresa, ci procurorul de caz

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
iulian surugiu dna

O operațiune a luptătorilor de la trupele speciale din Brașov a stârnit mare vâlvă în presă, după ce oamenii legii au descins la adresa greșită și i-au băgat în sperieți pe femeia și copiii care locuiau acolo. Operațiune nu este una singulară, luptătorii de la trupele speciale au descins de mai multe ori la adresa greșită în ultimii ani, însă vina nu le aparține polițiștilor, ci celor care coordonează ancheta și care indică locația la care luptătorii de la trupele speciale descind. Practic, greșeala poate aparține unui ofițer de caz sau procurorului, însă nu mascaților, a explicat Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Citește și: Marcel Ciolacu AMENINȚĂ PNL cu Avocatul Poporului dacă cele 25 de OUG ajung în Monitorul Oficial: Vom opri acest şir de ilegalităţi

"Lucrurile astea se întâmplă des în România ultimilor ani. Cei care conduc ancheta sau procurorii greșesc adresa și mascații descind la adresa greșită. Nu se uită bine când citesc adresa pe calculator și așa se ajunge la adresa greșită. Legea trebuie schimbată. Nu poți să trimiți 25 de mascați când știi că un om nu a plătit o amendă. Copiii ăia or să fie traumatizați mult timp, vor rămâne cu imaginile astea în memorie, lucrurile astea trebuie reparate și cine a greșit trebuie să plătească", a declarat Iulian Surugiu la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.