Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicatul Europol reclamă o situație la Poliția din Bucureşti: Polițiștii au fost chemați de acasă

UPDATE

”După sesizarea conducerii IGPR, intenția inițială a șefilor din Poliție Capitalei de a ține polițiștii 16 ore la muncă în fiecare zi a fost "revocată". Polițiștii chemați de acasă vor înceta activitățile la ora 19. Decizii manageriale luate pe genunchi. Vom urmări în continuare ca orele suplimentare să fie înregistrate.

ULTIMA ORĂ!

Șefii Poliției Capitalei au chemat de acasă toți polițiștii din schimbul 1 sau care și-au terminat activitatea la ora 16:00, pentru a rămâne în serviciu până la ora 22:00.

Situația este fără precedent și vorbim de aproape 1000 de polițiști care vor fi nevoiți să lucreze 16 ore pe zi și mai puțin de 8 ore de repaus între două zile de muncă.

La acest moment nu am văzut niciun act administrativ care să prevadă această formă de organizare a programului de lucru. „Ordinul”, se scuză șefii, a venit de sus, însă așteptăm să ne spună cu cine își vor lăsa copiii polițiștii, în condițiile în care vor fi 16 ore la muncă precum negrii pe plantație”, au transmis sindicaliştii.

Știrea inițială

Sindicatul Europol reclamă, joi, o ”situaţie fără precedent” în Bucureşti, unde şefii Poliţiei Capitalei au chemat de acasă toţi poliţiştii din schimbul 1 şi care au ieşit din serviciu la ora 16.00, pentru a rămâne de serviciu până la ora 22.00. Deocamdată nu a fost oferită o explicaţie pentru această organizare a modului de lucru.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

”Şefii Poliţiei Capitalei au chemat de acasă toţi poliţiştii din schimbul 1 sau care şi-au terminat activitatea la ora 16:00, pentru a rămâne în serviciu până la ora 22:00. Situaţia este fără precedent şi vorbim de aproape 1.000 de poliţişti care vor fi nevoiţi să lucreze 16 ore pe zi şi mai puţin de 8 ore de repaus între două zile de muncă”, a transmis, joi, Sindicatul Europol.

Sindicaliştii afirmă că nu au văzut încă niciun act administrativ care să prevadă această formă de organizare a programului de lucru.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.