Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicatul german al poliţiştilor avertizează despre riscurile reluării sezonului de fotbal cu porţile închise

Bundesliga

Sindicatul german al poliţiştilor s-a arătat sceptic în ce priveşte posibilitatea reluării sezonului fotbalistic cu porţile închise luna viitoare, scrie EFE.

Bundesliga a fost întreruptă până pe 30 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus, în acest moment existând discuţii despre reluarea meciurilor, fără spectatori, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu îl face praf pe Marcel Vela: Demagogul cu elice a reuşit să-l ajungă pe Ponta şi în demagogie şi în ticăloşie

"Cât timp durează regimul de reducere a contactelor, nu pot exista meciuri nici măcar cu porţile închise. Trebuie redus la minimum riscul de contagiune pentru jucători şi arbitri, dar şi pentru membrii staff-urilor echipelor şi ziarişti", a declarat vicepreşedintele sindicatului, Michael Maatz, pentru ziarul Rheinische Post.

Erich Rettinghaus, preşedintele sindicatului poliţiei din cel mai populat land german, Renania de Nord-Westfalia, unde sunt concentrate cele mai multe cluburi din Bundesliga, a avertizat că disputarea jocurilor cu porţile închise ar presupune un risc, fiindcă numeroşi suporteri care s-ar aduna în preajma stadioanelor.

Citește și: Informații îngrijorătoare! Până când ar putea fi necesară distanțarea socială .

Liga Germană de Fotbal (DFL) a amânat pentru 23 aprilie o reuniune programată iniţial vineri, reuniune la care vor fi luate decizii privind drumul ce trebuie urmat după 30 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.