Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL, mesaj pentru 'nesimțițul de parlamentar Florin Cîțu': Să vadă pentru ce primesc polițiștii un salariu 'uriaș'

politia romana

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL reacţionează la afirmaţiile liderului senatorilor PNL, Florin Cîţu, care susţine că majoritatea bugetarilor "sunt praf la locul de muncă" şi că aceştia trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale. Sindicaliştii dau exemplul agentului lovit miercuri cu maşina de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Imaginea asta e pentru nesimțițul de parlamentar Florin Cîțu, pe care îl rugăm să vadă pentru ce primesc polițiștii un salariu "uriaș" de 2300-3000 lei/lună. Colegul nostru din cadrul Serviciului Rutier Maramureș a fost spulberat în timp ce se afla în misiune de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice.Acesta are un picior rupt şi multiple traumatisme", scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

Liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale. Liberalul mai spune că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine. Detalii AICI!

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL este o organizație sindicală formată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru apărarea drepturilor fundamentale și profesionale ale polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.