Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindidcaliștii au EXPLODAT de Ziua Poliției: Ca în 1802, mii de unități au toaletă turcească în curte

Sindicaliștii de la Europol susțin într-un mesaj transmis joi, de Ziua Poliției Române, că, la fel ca acum 199 de ani, mii de unități de poliție din țară au toaletă turcească în curte și nu au apă.

25 Martie ar trebui să fie o sărbătoare pentru toți polițiștii, și asta pentru că Poliția Română împlinește 199 de ani de la înființare, fiind o instituție deosebit de importantă pentru o societate, spun reprezentanții Sindicatului Europol într-o postare făcută pe Facebook, de Ziua Poliției Române.

„Iar dacă ne întrebați cum a evoluat instituția Poliției Române după aproape 2 secole de funcționare, vă spunem doar că la fel ca și în 1802, când avem prima atestare oficială, mii de unități de poliție au toaletă turcească în curte, nu au deloc sau apa o găsești doar la lighean sau găleată”, se arată în postare.

Sindicaliștii spun că, întrucât nu mai suportă aceste condiții inumane și bătaia de joc la care sunt supuși de către guvernanți, joi, de Sfânta sărbătoare a Buneivestiri, își vor striga nemulțumirile în fața sediului Ministerului de Interne.

„La mulți ani, tuturor polițiștilor din România, rușine celor care ne conduc”, se arată în încheierea mesajului adresat cu ocazia Zilei Poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.