Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul supraviețuitor din incendiul de la spitalul Neamț se simte mai bine

Digi 24
incendiu Piatra Neamt

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, a declarat duminică presei că singurul pacient rămas în viaţă dintre cei şase aduşi la Iaşi de la spitalul Neamţ are o evoluţie favorabilă.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

Pacientul a fost adus în stare gravă la unitatea mobilă Leţcani de la Spitalul Judeţean Neamţ în urma incendiului din 14 noiembrie se simte mai bine, el fiind mutat de la ATI într-un salon obișnuit din cadrul spitalului mobil.

"Pacientul de la Neamţ are o evoluţie tot mai bună. A fost mutat de la Terapie Intensivă în zona de confirmaţi, deci este spre bine. Sperăm să ajungă la familia lui fără nici o problemă", a spus medicul Carmen Dorobăţ.

În 14 noiembrie, în Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a izbucnit un incendiu, iar zece persoane au murit. Şase pacienţi aflaţi la ATI au fost transferaţi la spitalul mobil de la Leţcani, întrucât secţia nu mai putea fi folosită.

Ulterior, la Leţcani au decedat în total cinci dintre pacienţii care se aflau în secţie, fără să fi fost răniţi în incendiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.