Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinucidere a unui fost înalt responsabil de la Chişinău

sinucidere

Fostul șef CCA, Gheorghe Gorincioi s-a sinucis. Acesta a lăsat un mesaj de adio. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către șefa serviciului de presă IGP, Tamara Procopii.

Potrivit sursei citate, Gorincioi a mers aseară, împreună cu soția și ginerele în localitatea Pârâta din raionul Dubăsari, acolo unde familia deține o vilă.

Tot ieri seara, soția și ginerele acestuia s-au întors în capitală, victima a rămas însă la vilă.

În această dimineață, ginerele acestuia a încercat să-l sune de mai multe ori, însă fără niciun răspuns. Într-un final, ginerele lui Gorincioi a mers înapoi la vila din Pârâta, unde l-a găsit pe fostul presedinte al CCA spânzurat în grădină. Oamenii legii au găsit un bilet de adio.

„Cer scuze de la rude. Rog să nu fie interpretat cumva  gestul meu. Așa este mai bine pentru toți”, a scris Gorincioi.

UNIMEDIA amintește că, Gheorghe Gorincioi, ex-preşedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), a fost condamnat la patru ani de închisoare, cu suspendare pe un termen de trei ani, pentru corupere pasivă.

Tot pentru trei ani, fostul şef al CCA a fost privat de dreptul de a ocupa funcţii ce ţin de administrare.  În prezent dosarul fostului şef al CCA este examinat de magistraţii Curţii de Apel Chişinău, decizia primei instanţe fiind contestată de procurori.

Gheorghe Gorincioi a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce, împreună cu fostul şef al Direcţiei Administrative a CCA, Terentie Cherdivară, ar fi estorcat de la un agent economic 110.000 de lei pentru a nu iniţia controale de verificare a calităţii mărfurilor şi volumului serviciilor îndeplinite, în rezultatul executării contractului de achiziţii semnat cu CCA.

Cei doi au fost reţinuţi în flagrant, pe 21 ianuarie 2011, la sediul CCA, imediat după primirea banilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.