Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SINUCIDERE DUBIOASA - Miliardarul Adamescu are de dat explicatii

george dumitru

El s-a sinucis chiar in ziua in care procurorii DNA au efectuat descinderi la mai multe adrese ale celor implicati in mafia insolventelor.

George Dumitru – avocatul care a reprezentat oamenii lui Dan Adamescu la preluarea brandului “Academia Cațavencu”  – este bărbatul care s-a sinucis, luni, aruncându-se în fața metroului, în stația Piața Universității. Gestul disperat al avocatului, de a-și pune capăt zilelor, a venit, luni, la ora 14.40, la aproximativ 45 de minute de la momentul la care informația privind reținerea celor patru judecători de la Secția a VII-a Civilă a Tribunalului București a fost făcută publică.

În vârstă de 36 de ani, avocatul era căsătorit și avea doi copii – o fetiță și un băiat. Familia și colaboratorii avocatului au declarat, în fața anchetatorilor care investighează moartea acestuia, că nu știu care este motivul care l-ar fi determinat pe acesta să se sinucidă, singurele mici probleme pe care acesta le avea fiind de natură profesională.

Avocatul lui Adamescu era specializat pe drept civil si comercial. Conform celor scrise pe site-ul Casei de Avocatură GD LAW, al cărui partener fondator era, George Dumitru s-a ocupat de o largă gamă de probleme legale privind, printre altele, dreptul afacerilor, redactare & negocieri contracte comerciale, drept civil, litigii civile și comerciale, contencios administrativ, dreptul asigurărilor, de proprietate intelectuală și practici comerciale. 

NU rata STENOGRAMELE DNA din dosarl judecatorilor corupti

Procurorii DNA au percheziţionat, miercuri, locuinţa şi firmele omului de afaceri Dan Adamescu, al cărui nume apare în referatul cu propunere de arestare a celor patru judecători corupţi de la Tribunalul Bucureşti. În documentul citat, obţinut de stiripesurse.ro, procurorii notează că Dan Adamescu a dat mită, printr-un intermediar, judecătorilor Elena Rovenţa, Mircea Moldovan şi Ion Stanciu, pentru a obţine soluţii favorabile în dosarele pe care le avea pe rolul acestei instanţe: insolvenţa firmei de construcţii Baumaister şi a echipei de fotbal pe care o patrona, Oţelul Galaţi. De menţionat, Dan Adamescu este şi patronul firmei Astra Asigurări, precum şi al unui grup de presă. Un alt nume „greu” care apare în referat este şi cel al fostului deputat PSD Iosif Armaş, care l-a mituit pe judecătorul Mircea Moldovan cu carne de vită şi miel pentru a-l ajuta într-un dosar de insolvenţă.

Procurorii au descins, miercuri, atât la domiciliul din Bucureşti al omului de afaceri, cât şi la nouă sedii ale societăţilor comerciale controlate de Dan Adamescu. Potrivit DNA, în această cauză se efectuează urmărirea penală şi faţă de alte persoane, pe lângă judecătorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Rovenţa şi Ciprian Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucureşti. Curtea de Apel Bucureşti a emis, în noaptea de marţi spre miercuri, mandate de arestare pe numele celor patru judecători corupţi. În referatul cu propunere de arestare preventivă apare numele omului de afaceri Dan Adamescu, care avea pe rolul Tribunalului un dosar de insolvenţă privind societatea SC Activ Construcţii Industriale SRL, fostă Baumaister Construcţii Civile SRL.

Citește și : 

Arestarea celor 4 judecători declanșează Apocalipsa insolvențelor

Audieri la Astra în dosarul judecătorilor șpăgari

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.