Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinucidere în masă în Kenya: Primii care au fost înfometaţi până la moarte au fost copiii. Mai mult de 600 de persoane sunt date dispărute

The Guardian
Kenya cadavre

Foşti membri ai unui cult apocaliptic din Kenya au declarat că primii care au fost înfometaţi până la moarte au fost copiii, relatează BBC, potrivit Rador.

Pastorul adjunct al cultului, care ajută Poliţia cu investigaţia, a declarat pentru ziarul Times of London că sinuciderea în masă a fost planificată în etape, începând cu copiii, urmând apoi femeile şi ulterior bărbaţii, după care ar fi urmat liderul cultului, pastorul Paul Mackenzie, şi familia lui.

Poliţia a exhumat un număr total de 201 cadavre din gropi comune, dintr-o pădure din sud-estul Kenyei. Autopsiile oficiale ale unora dintre cadavre au descoperit indicii de înfometare, sufocare şi bătaie. Potrivit autorităţilor, unora dintre oameni le lipseau anumite organe, ceea ce a dus la suspiciuni legate de implicarea unei reţele de trafic cu rinichi. Potrivit informaţiilor, mai mult de 600 de persoane sunt date dispărute. Pastorul Paul Mackenzie se află în custodia Poliţiei. El urmează să fie acuzat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.