Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinucidere într-un spital din România - O pacientă de doar 25 de ani a sărit de la etaj

Twitter
politie crima

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat, luni, că o pacientă, în vârstă de 25 de ani, care era internată la Spitalul din Târnăveni, s-a aruncat de la etajul clădirii, iar în urma leziunilor suferite şi-a pierdut viaţa, transmite Agerpres.

"La data de 07 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi prin Apel 112, de către personalul medical din cadrul unei unităţi medicale din localitate, despre faptul că o pacientă, s-ar fi aruncat de la etajul clădirii unde se afla internată. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind identificată ca fiind o femeie, de 25 de ani, din Târgu Mureş. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Mureş, cadavrul femeii a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Târnăveni, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

"În cauză, poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul", a precizat IPJ Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.