Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sirenele de raid aerian sună iar în toate regiunile din Ucraina: Un nou val de bombardamente rusești ar putea fi iminent

breaking news

Sirenele de raid aerian sună iar în toate regiunile din Ucraina, un indiciu că un nou val de bombardamente rusești ar putea fi iminent. Vineri, printre victime s-a numărat și un băiețel de 1 an.

Vineri, capitala ucraineană Kiev a avut parte de o zi semnificativă de atacuri, cu peste 70 de rachete lansate asupra orașului și cu întreruperea aprovizionării critice, potrivit Mediafax.

De asemenea, au avut loc atacuri asupra orașelor din centrul și estul Ucrainei, unde au fost ucise mai multe persoane.

De asemenea, sâmbătă au fost raportate deja explozii în Odesa, iar Sky News anunță că sirenele de raid aerian sună iar în toate regiunile.

În atacurile de vineri, o rachetă a lovit o clădire rezidențială din orașul Kryvyi Rih, din centrul Ucrainei, și un băiat de 1 an a fost ucis. Vestea a fost confirmată de către guvernatorul regional, sâmbătă.

"Este dificil să scrii despre așa ceva", a declarat Valentyn Reznichenko despre atacul de vineri dimineață, care, potrivit acestuia, a ucis în total patru persoane. Se deduce că trupul băiatului a fost recuperat din dărâmăturile casei.

Reznichenko a adăugat: "Atacul de vineri din oraș a făcut patru victime. Rușii au ucis o femeie în vârstă de 64 de ani și o tânără familie cu un băiețel. 13 persoane au fost rănite. Printre acestea se numără 4 copii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.