Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siria a interceptat rachete trase de Israel

AFP
Siria, fum, atac israelian

"Apărarea noastră aeriană a interceptat un atac israelian asupra zonei Masyaf", în provincia rurală Hama, a precizat agenţia, potrivit Agerpres.

Televiziunea publică siriană a difuzat imagini arătând, potrivit acesteia, armata aerului siriană replicând la atacul israelian.

Avioane de război israeliene au fost auzite în timp ce survolau Libanul, învecinat cu Siria, cu puţin înainte de lovituri, au transmis corespondenţi ai agenţiei France Presse.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), cu sediul în Marea Britanie, a raportat la rândul său despre loviturile împotriva Masyaf, afirmând că Israelul este "posibil responsabil".

OSDO a declarat că atacul a vizat "poziţii ale forţelor guvernamentale şi miliţiilor susţinute de Iran", fără să ofere mai multe detalii.

Israelul, care deocamdată nu a comentat aceste informaţii, a efectuat sute de lovituri în Siria de la declanşarea războiului civil în 2011, ţintind forţe iraniene, forţe ale mişcării şiite libaneze Hezbollah, precum şi trupe ale guvernului sirian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.