Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siria: Ankara se declară nemulţumită de rezultatul discuţiilor cu Moscova privind Idleb

Convorbirile turco-ruse care au ca scop oprirea escaladării tensiunilor în nord-vestul Siriei între Ankara şi regimul de la Damasc, susţinut de Moscova, nu au adus nimic ''satisfăcător'' pentru moment, a declarat marţi preşedinţia turcă, relatează AFP preluat de agerpres.

"Încă nu a fost obţinut niciun rezultat satisfăcător din negocieri", a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, Ibrahim Kalin, în cadrul unei conferinţe de presă la Ankara.

Declaraţiile survin într-un moment în care noi discuţii între oficiali turci şi ruşi s-au încheiat marţi la Moscova, după o primă serie de negocieri fără rezultat purtate în capitala turcă săptămâna trecută.

''Nu am acceptat un document şi o hartă care ne-au fost prezentate (de către ruşi)'', a subliniat Kalin, fără a da detalii suplimentare. Cu toate acestea, el a adăugat că discuţiile vor continua.

Situat în nord-vestul Siriei, Idleb, ultimul bastion al rebelilor şi jihadiştilor, a fost teatrul unei escaladări în ultimele săptămâni cu confruntări fără precedent între armata turcă şi forţele regimului Bashar al-Assad, susţinute de Moscova şi Teheran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.