Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sistem Real Time PCR și mașini pentru autorități medicale, de la Ford

pieseauto.ro
sigla Ford

Ford România a finanţat cumpărarea unui sistem Real Time PCR și a oferit 25 de maşini pentru autorităţile din ţară. La Craiova, maşinile sunt folosite pentru a le duce cumpărăturile vârstnicilor.

Cu lacătul pe poarta fabricii de la Craiova, din cauza epidemiei de coronavirus, producătorul american de maşini, Ford sprijină comunităţile locale în lupta împotriva COVID-19.

Compania a donat, până acum, peste 50 de mii de euro autorităţilor din Bănie care au cumpărat un sistem Real Time PCR de depistare a infecţiilor cu coronavirus, dar şi maşini produse în uzina de la Craiova.

„Alături de acest aparat, care este deja intalat la Spitalul Județean de Urgență Craiova şi care va permite testarea a peste 300 de persoane zilnic, din toată regiunea Oltenia (...) prin intermediul reţelei noastre de distribuitori autorizaţi Ford, punem la dispoziţia Direcţiilor de Sănătate publică din ţară, peste 25 de vehicule şi furgonete Ford pentru a susţine nevoia de mobilitate a personalului de aici”, a declarat Ana Maria Timiş, reprezentant Ford România.

Două mașini au ajuns la Primăria Craiova. Cu aceste maşini, angajaţii primăriei vor ajunge mai uşor la persoanele izolate care au nevoie de alimente, apă sau medicamente.

„Sunt colegii noştri de la Direcţia de Asistenţă Generală care au numeroase drumuri de făcut şi au foarte multe persoane de ajutat şi astfel, ajutorul dat de Ford în această perioadă este binevenit pentru că, până la urmă, ajutăm comunitatea, îi ajutăm pe cei din jurul nostru care sunt mai vulnerabili”, a spus Marina Andronache, purtător de cuvânt Primăria Craiova.

De la finalul lunii martie şi până în prezent, peste o mie de oameni au cerut ajutor autorităţilor din Craiova pentru a le fi făcute cumpărăturile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.