Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sistemul naţional de Orchestre şi Coruri de tineret şi copii din Venezuela pregăteşte un concert pentru a intra în Guinness Book

business-review.eu
Academia Recordurilor Guiness guinness world records cartea recordurilor

Sistemul naţional de Orchestre şi Coruri de tineret şi copii din Venezuela a făcut vineri ultimele pregătiri înainte de concertul prevăzut sâmbăta aceasta cu care va încerca să intre în cartea recordurilor Guinness Book drept cea mai mare orchestră din lume, relatează EFE.

Repetiţiile au avut loc în curtea Academiei Militare Fuerte Tiuna, din Caracas, unde sâmbătă îşi dau întâlnire 12.000 de muzicieni care vor interpreta Marşul Slav de Piotr Ilici Ceaikovski.

Dirijorul Andrés David Ascanio a spus că a optat pentru această piesă deoarece "toţi cei care fac parte din Sistemul naşional de orchestre o cunosc şi au interpretat-o într-un moment al formării lor muzicale", relatează Agerpres.ro.

La rândul său, directorul excutiv al Sistemului, Eduardo Méndez, a declarat că este vorba de "un eveniment istoric" în care şase dirijori vor conduce muzicienii la acest concert prin care aspiră să intre în Guinness Book.

Muzicienii care participa la eveniment, toţi cu vârsta de peste 12 ani, vor supuşi unui test anti-COVID-19 prealabil în conformitate cu respecta măsurile sanitare impuse de pandemie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.