Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Site-ul de streaming muzical Spotify: Drake este cel mai difuzat artist al deceniului

Virgin Radio
Drake

Site-ul de streaming muzical Spotify a dezvăluit care au fost cele mai ascultate melodii și albume din ultima decadă, Drake fiind cel mai difuzat artist, iar topul 5 este completat, în ordine, de Ed Sheeran, Post Malone, Ariana Grande și Eminem, potrivit BBC, anunță MEDIAFAX.

Starul hip-hop canadian a acumulat peste 28 de miliarde de audiții, iar cea mai populară melodie a sa, "One Dance", a fost ascultată de 1,7 miliarde de ori.

"One Dance" a fost însă detronată în topul celor mai ascultate piese ale decadei de hitul lui Ed Sheeran "Shape Of You", cu 2,4 miliarde de audiții.

Citește și: Cabinetul Orban lucrează la studiul de impact privind abrogarea OUG114: 'Vom desființa și prevederile la Pilonul II'

Cea mai ascultată melodie din 2019 este "Senorita", interpretată de Camila Cabello și de Shawn Mendes. Lansat în iunie, duetul cu aromă insulară a fost ascultat deja de un miliard de ori pe Spotify.

"Bad Guy", a lui Billie Eilish, îi urmează în top, cu peste 990 de milioane de difuzări. Albumul de debut al lui Eilish, "When We All Fall Asleep Where Do We Go", a fost și cel mai popular material discografic al anului.

Albumul cu cea mai rapidă creștere este "Hollywood's Bleeding" al lui Post Malone, el ocupând și locul al doilea în topul celor mai ascultate LP-uri din 2019.

În cursul acestei săptămâni, Spotify va dezvălui cea mai recentă funcție a sa, intitulată "Spotify Wrap", care îi va oferi fiecărui utilizator în parte o analiză defalcată personalizată a muzicii pe care a ascultat-o ​​în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.