Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Site-ul Russiatoday.ro: Am învins în Grecia!

rusia ue

Dan Mușetoiu, omul care a inițiat proiectul site-ului russiatoday.ro are un editorial interesant pe acest portal cu titlul ”În Grecia, am învins!”.

”Da, se pare că în Grecia am învins! Globaliştii şi servitorii lor au pierdut! Bravo, Grecia!”, scrie el.

”După reunificarea peninsulei Crimea cu Rusia, anul trecut, rezultatul votului de ieri din Grecia este un nou semn că istoria nu s-a terminat. Globaliştii, ideologii sclaviei moderne, care încearcă să ne convingă că Troika finaciară este noua Sfântă Treime a mileniului trei, la care ar trebui să se închine toată suflarea planetei, au pierdut. Şi vor mai pierde, bătălie după bătălie, pentru că asta este soarta blasfemicilor.

În România, fel de fel de ţuţipide şi ţuţipizi îşi dau ochii peste cap pe micile ecrane, acoperiţii serviciilor de propagandă ale SUA şi descoperiţii lui Soros se împleticesc în tastatură, în căutare de argumente pentru care votul poporului grec nu ar trebui să fie suveran. În creierele lor infestate, democraţia ar trebui să fie validată de FMI şi Banca Mondială. Ei nu înţeleg, şi nu vor înţelege vreodată ce s-a întâmplat ieri. Nu vor înţelege că lecţiile de democraţie trebuie învăţate de la cei care au inventat democraţia, nu de la comandantul portavioanelor americane. Văd la Realitatea TV, postul TV cu cea mai mare creştere de audienţă în prime time, că discursul ministrului de finanţe al Greciei este ignorat în favoarea aberaţiilor care se rostesc în platou. Mă uit la metastaza presei din mainstream.

Implicaţiile geopolitice ale votului de ieri au amplitudinea impactului planetei cu un meteorit, impact care va duce la dispariţia dinozaurilor lumii unipolare. Merkel şi Hollande au cerut deja o reuniune de urgenţă a liderilor statelor din zona euro, mai exact a vasalilor locali. Printre dinţi, învinşi cu propriile arme, politicienii corupţi ai Europei spun că rezultatul referendumul din Grecia ar trebui respectat. De parcă respectarea voinţei unui popor suveran ar trebui să aibă aprobarea lor.

Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi Portugalia. Tsunami-ul declanşat de cutremurul geopolitic din Grecia nu se va opri. Eu sper să nu se oprească până nu va ajunge şi la noi.”, scrie Mușetoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.