Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Site-ul spaniol AS titează: 'Barcelona și-a pus în scenă demisia din elita fotbalului'

twitter.com
pedri fc barcelona

Barcelona nu a reușit să treacă de faza grupelor, în Liga Campionilor, pentru prima dată din 2000-01. Aceasta este a patra eliminare a Barçei în cele 29 de participări în faza grupelor CL. Niciodată "blaugrana" nu a încheiat o fază a grupelor cu un număr atât de mic de goluri marcate, doar două, relatează Mediafax.

Barça va juca în a doua competiție europeană (Cupa UEFA/Europa League) pentru prima dată din sezonul 2003-04. Aceasta este a doua cea mai lungă pauză de acest fel în rândul marile cluburi europene. Doar Real Madrid nu a jucat acolo pentru o perioadă mai lungă de timp (din 1994-95).

După un parcurs cu două victorii împotriva lui Dinamo Kiev și o remiză albă cu Benfica, pe teren propriu, Barcelona avea nevoie de un rezultat pozitiv împotriva lui Bayern Munchen, dar nu a reușit nici o secundă să pună cu adevărat probleme bavarezilor, într-o Germanie înzăpezită.

Xavi a ales o formulă de joc 4-3-3, pentru a combate tridentul ofensiv al lui Bayern format din Kingsley Coman, Robert Lewandowski și Leroy Sane, susținuți de unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din lume, Thomas Muller, și de băiatul minune Jamal Musiala, dar din păcate nu au reușit să păstreze posesia așa cum și-ar fi dorit.

În plus, Jordi Alba s-a accidentat după o jumătate de oră, iar ieșirea sa a deschis calea spre poarta lui Ter Stegen, Bayern marcând două goluri în decurs de zece minute. Muller a deschis scorul cu capul, din centrarea lui Lewandowski, înainte ca Sane să înscrie un gol cu un șut de la distanță.

Lucrurile nu s-au îmbunătățit prea mult în a doua repriză pentru Barça, Bayern extinzându-și avantajul imediat după prima oră de joc, cu golul lui Musiala.

Thomas Müller a devenit al 8-lea jucător la nivel internațional și primul german care înscrie peste 50 de goluri în Liga Campionilor.

Golul marcat de el a fost al 8-lea împotriva Barcelonei, neexistând nici un alt fotbalist de la care Barcelona să fi primit atâtea goluri

Site-ul spaniol AS a punctat după meci: "Barca și-a pus în scenă demisia din elita fotbalului, într-o demonstrație a tuturor neajunsurilor sale, când a căzut fără opoziție în fața unui Bayern Munchen care, din nou în viteza a treia și fără să dea senzația că vrea să umilească, a răpus Barca cu 3-0, cu atitudinea unui tigru obosit căruia îi este lene să vâneze un pui de gazelă, dar care face ceea ce natura așteaptă de la el."

Site-ul spaniol Marca a titrat la rândul său: "Barca este încă prizioneră în timp. Coșmarul a început după 2-8 la Lisabona (victoria lui Bayern în sferturile de finală din 2020 în fața Barcei) și continuă până în prezent, după ce a cedat la Munchen și a fost retrogradată în Europa League".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.