Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Site-uri de pariuri cu jocuri de cazinou din România- cei mai buni operatori în 2024 [P]

stiripesurse.ro
online pariuri

Anul 2024 este unul extrem de competitiv pentru piața jocurilor de noroc online. Multe site-uri de jocuri de noroc noi au apărut în peisaj, iar site-uri de jocuri de noroc cu tradiție și-au îmbunătățit fenomenal oferta de jocuri, dar mai ales cea de bonusuri și promoții. Mențiuni despre performanțele la site-uri de pariuri cu jocuri de cazinou de top din România găsești și la această sursă în limba engleză

Cum alegi un site de pariuri cu jocuri de cazinou

Când trebuie să-ți faci un cont, tu cum alegi cel mai bun site de jocuri de cazinou? Preferi site-urile cu notorietate internațională sau pe cele noi. Pentru jucătorii români vestea lansării noilor platforme de pariuri online nu poate fi decât o foarte bună. Când pe piață este concurență, site-urile de jocuri de noroc vor încerca să ofere servicii și produse competitive.

Aspecte importante pe care trebuie să le verifici:

  • oferta de jocuri – cel mai important aspect în alegerea site-ului de jocuri de noroc potrivit;
  • funcționalitatea platformei – site-ul trebuie să se deschidă repede, jocurile să se încarce rapid;
  • operarea pe mobil – platforma trebuie să fie ușor de operat din browser sau să aibă aplicație;
  • eficiența navigării și eliminarea erorilor – toate butoanele să fie la îndemână pe ecranul de mobil și să nu se blocheze;
  • siguranța datelor – verifică certificatul de securitate al platformei de jocuri de noroc;
  • asistența oferită clienților – un cazinou trebuie să aibă chat live, mail și secțiune FAQ;
  • metode de plată și retragere – diversitate și notorietate pentru metodele de alimentare a contului.

Mai jos voi puncta câteva dintre avantajele creării unui cont la un site de pariuri cu notorietate dar și avantajele deschideri unui cont pe o platformă recent apărută pe piață. În niciuna dintre variante jucătorul nu are cum să piardă și vei vedea de ce. Un lucru este absolut necesar, să alegi mereu doar site-uri de jocuri de noroc licențiate. Alege site-ul de jocuri de noroc potrivit pentru tine.

Site-ul de jocuri de noroc și cazinou NetBet

Pentru că românii preferă cu siguranță jocurile ca la aparate cu jackpot, primul pe lista operatorilor este EGT Digital – nou în oferta NetBet. Acest producător a creat 4 sisteme noi de jackpot, pe care le-a aplicat titlurilor Amusnet deja existente pe piață. Dacă ai dat o căutare în bara cu lupă, găsești 5 variații ale titlului Shining Crown, toate cu premii jackpot.

Alege din secțiunile principale de joc: Sport, Pariuri Live, Sport Virtual, Cazino, Cazino Live, Loto, Virtuale, Poker. BGaming, Relax Gaming, NetEnt, Greentube sau Red Tiger sunt nume mari din industrie care alimentează site-ul. Poți să iei parte la turnee dacă pariezi la unul dintre jocurile selecționate cu o miză de minim 1 leu.

Platforma de jocuri de noroc și cazinou Mr Bit

Mr Bit este unul dintre cele mai bune site-uri de jocuri de noroc din oferta online din România. Apasă link-ul din introducere și, vei vedea, este și recomandarea site-urilor internaționale pentru jocuri de noroc. De la primul click pe pagină îți dai seama că ești pe o platformă extrem de bine optimizată. Această platformă are câte un tip de banner pentru fiecare ofertă de premiere.

Nivelul jackpoturilor este cu totul diferit pe site-urile de jocuri de noroc. Pe un site nou care a debutat recent pe piață jackpotul la Dice and Roll este de 117.864 lei, pe când la Mr Bit potul la același titlu este de 636.595 lei. Cu siguranță este mai interesant să rotești pentru potul cel mare pe un site de jocuri de talie internațională decât unul nou.

Unibet – pe piața românească din 2016

Platforma de jocuri de noroc și pariuri pe evenimente sportive este cunoscută pariorilor din lumea întreagă. Are deja colaborări cu 52 de furnizori de jocuri de noroc, iar numărul sloturilor a ajuns deja la peste 3.000. Pe platforma Unibet este loc și pentru jucătorii de poker. De 10 ani platforma are deja o aplicație în care poți juca în turnee reale de poker.

La Unibet poți paria la sport, jocuri de noroc și cazinou live, dar ai și o platformă foarte mare de bingo și aplicația pentru turnee de poker.  Un nou avantaj pentru vânătorii de jackpot, dacă la alte site-uri de jocuri de noroc miza minimă pentru jocurile cu pot este 1 leu pentru a intra în cursă, pe această platformă miza minimă este setată la 0,8 lei.

Vlad Cazino – pariază la jocuri online

Site-ul are deja implementate aplicații mobile pentru pariuri sportive, jocuri de noroc și poker. Se descarcă gratuit de pe platformă. Din aplicație pariul este mult mai stabil, iar jocul poate fi personalizat. Pentru că este pe piața românească online încă din 2018, Vlad Cazino și-a creat clientela pe care acum o păstrează activă cu ajutorul promoțiilor create în funcție de tipologia jucătorilor.

Ofertele și promoțiile sunt la cu totul alt nivel. Poți găsi pe pagina de promoții până la 20 de oferte. Vlad Cazino, are un sistem de recompense foarte elaborat pentru clienții fidelizați. Cei mai performanți jucători ajung să aibă inclusiv consilieri care le oferă avantaje și soluții personalizate de pariere. Sunt multe oferte cashback și bonusuri inclusiv la mesele live.

WinBoss – site de cazinou nou în peisajul românesc

WinBoss este lansat online din 2022. O platformă nouă care ne-a impresionat pentru că depune constant eforturi să se ridice la standardele celor mai bune site-uri de jocuri de noroc. Site-ul are peste 1.800 de titluri de sloturi de la 33 furnizori de software. Spre deosebire de site-uri de jocuri de noroc cu experiență, cei mai mulți furnizori sunt nume noi.

Lobby-ul de mese cu dealer live este de neratat la acest site de jocuri pentru că sunt zeci de mese deschise pentru pariere. Studiourile sunt cele ale furnizorului Pragmatic Play, deci ai parte de turnee în desfășurare. Găsești multe jocuri automate, variații Speed, pentru cei grăbiți, dar și mese Vip, la care mizele de pariere sunt consistente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.