Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate site-urile BBC sunt picate în ajunul Anului Nou

bbc

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation (BBC), o companie care deţine una dintre cele mai importante platforme online la nivel internaţional, se confruntă, joi, cu probleme tehnice, fiind nefuncţionale în ajunul Anului Nou, informează Mediafax.

Reprezentanţii corporaţiei britanice de media au anunţat pe platforma online Twitter probleme tehnice cu care se confruntă, potrivit independent.co.uk. Aceştia au precizat că specialiştii BBC lucrează pentru a rezolva cât de repede posibil aceste probleme.

Problemele tehnice nu au afectat niciuna dintre staţiile de televiziune şi radio deţinute de BBC, însă par să se fi răsfrânt asupra tuturor serviciilor online ale corporaţiei.

Reprezentanţii British Broadcasting Corporation nu au făcut referire la câte site-uri ale BBC sunt afectate, însă principala platformă online a corporaţiei - bbc.co.uk - este nefuncţională, fiind indisponibilă în mai multe ţări, inclusiv în România. Aceasta a devenit funcţională după aproximativ o oră de la apariţia problemelor tehnice, dar ulterior a devenit din nou indisponibilă. De asemenea, serviciul video la cerere iPlayer al BBC a fost afectat.

BBC nu a precizat dacă este vorba despre motive interne sau externe care au făcut ca aceste servicii online să fie indisponibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.