Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație dificilă pentru CSM București: Amanda Kurtovic a fost operată și urmează Cristina Neagu

www.digisport.ro
CSM Bucuresti handbal

CSM Bucureşti se află în situaţia de a continua campionatul şi Liga Campionilor fără două jucătoare de bază la linia de 9 metri, interii Amanda Kurtovic şi Cristina Neagu, accidentate la echipele naţionale şi diagnosticate cu ruptură de ligament la genunchi. Kurtovic a fost deja operată, iar Neagu urmează să decidă unde va face intervenţia, relatează News.ro.

Interul dreapta Amanda Kurtovic s-a accidentat la genunchiul stâng în meciul amical al naţionalei ţării sale, Norvegia, cu Franţa, la un turneu programat la finalul lunii noiembrie, înaintea Campionatului European.

Kurtovici a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi de menisc intern la genunchiul stâng şi a fost operată, luni, la Oslo.

Citește și: Ovidiu Sabău îl sfătuiește pe Ianis Hagi să uite de campionatul Italiei și îi indică un alt campionat în care ar putea face carieră

”Amanda Kurtovic ne salută din Oslo şi ne asigură că operaţia a decurs perfect. Totodată, vă mulţumeşte tuturor pentru mesajele transmise”, a transmis, luni seară, clubul CSM Bucureşti.

Campioana României se vede nevoită să-şi regândească strategia pentru acest sezon intern, dar şi în Liga Campionilor, în condiţiile în care şi liderul echipei, interul stânga Cristina Neagu. Căpitanul naţionalei s-a accidentat în finalul partidei cu Ungaria, ultima din grupa a II-a la Campionatul European, iar diagnosticul a fost la fel de trist: ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept.

Cristina Neagu a anunţat, la finalul CE din Franţa, că urmează operaţia, iar apoi ”lungul drum al recuperării”.

Ambele jucătoare vor fi indisponibile în continuarea sezonului 2018-2019, astfel că CSM Bucureşti a rămas descoperită pe două posture cheie la linia de 9 metri şi caută în această perioadă soluţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.