Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație HALUCINANTĂ: medici din București au rămas fără asigurare medicală

www.realitatea.net
asigurare locuință

România este cu adevărat țara tuturor posibilităților. Medicul Camelia Roibu, de la Spitalul de Arși din Capială, acuză faptul că nu i-au fost plătite contribuțile la CAS și CASS, asta deși i-au fost opriți banii din salariu.

Citește și: Începe marea EPURARE în Guvern: PSD și ALDE schimbă garnitura din ministere

”Din declarațiile actualei direcţiuni, am înțeles că acești bani au fost folosiți pentru plata furnizorilor. Mă întreb cum e posibil ca, acum o lună, spitalul să figureze cu datorii pe site-ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc. Poate pentru că statul hoț și impotent s-a hotărât să șteargă iarăși urmele marilor datornici. Şi mă mai întreb cum o să fie, în eventualitatea în care o să ajung pe o targă, într-un spital. O să mă lase acolo, pentru că nu sunt asigurată, deși mie mi s-au oprit banii din salariu”, a atras atenţia medicul Camelia Roiu.

Vasile Barbu, președintele asociației de pacienți, a declarat prin telefon la Realitatea TV, că situația spitalului este critică, deoarece sunt înregistrate datorii uriașe.

"Spitalul are datorii de 8 milioane de lei. Datoriile sunt din ce în ce mai mari, pentru că veniturile sunt tot mai mici. E nevoie de un management acolo pentru că și pacienții vor avea de suferit. Mai sunt și alte spitale în această situație.", a spus Vasile Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.