Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situatia cu cardul de sanatate. Iohannis: O problema. Ponta: O minciuna

card

Problemele cu sistemul cardurilor de sanatate au fost unul dintre principalele subiecte ale acestei saptamani. Inclusiv presedintele Klaus Iohannis a criticat aceasta situatie pe care a definit-o ca 'o problema reala'. Premierul Victor Ponta insa considera ca multe dintre criticile aduse cardurilor de sanatate sunt rezultatul unor 'suparari' iar informatia potrivit careia cardurile de sanatate au fost blocate in bancomate este 'o minciuna'.

"Cardul de sănătate este un proiect vechi, am lucrat foarte bine cu domnul Buşoi, cu domnul Ciurchea, cu SRI, cu STS şi va însemna următorul lucru: cel puţin 300 de milioane de euro, doar anul acesta, vom face economii, care vor rămâne tot la sănătate. Sigur, mă aşteptam să fie supărări, să auzim că mii de carduri au fost blocate în bancomante - o minciună, că mii de oameni au stat la cozi. Deci avem 700 de milioane de euro recuperaţi din evaziunea fiscală şi 300 de la cardul de sănătate, merită pentru un miliard de euro să primesc câteva înjurături de la cei supăraţi", a precizat Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis a criticat insa Guvernul pentru modul de implementare a sistemului cu carduri de sanatate.

”Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. Este o problemă reală. Am văzut mii de oameni care stau la cozi, dar care nu pot beneficia de serviciile de sănătate la care sunt îndreptățiți. Este un scandal public", a afirmat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coandă" după întoarcerea din Polonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.